Haapamäen nuorisotila, tuttavallisemmin Hapis, löytyy Haapamäen uusista yhteiskoulun tiloista. Tila mahdollistaa biljardin, pingiksen, Nintendo Wiin ja Playstation 3 peluun. Tila toimii nuorten kohtaamispaikkana kahdesti viikossa, josta toisesta vastaa Keuruun seurakunta. Hapiksen kahviossa vaihdetaan kuulumisia ja kahvinkeitin porisee ahkeraan. Tilalla on myös mahdollisuus kokkailla ja askarrella. Nuorten omia ideoita ja ajatuksia kuunnellaan mielellään toiminnansuunnittelussa.

 

 Haapamäki auki yläaste - ja 2.asteen ikäisille:

 Ma: klo 17-19, 11.9.2017 lähtien ohjaajana Niina Savilahti
 
 Ke: klo 17-19 (seurakunnan vuoro) ohjaajana Irja Kallio

 

Haapamäen nuorisotilalla kokoontuu myös Hapiksen Idearinki-ryhmä parittoman viikon keskiviikkoisin klo 15.00-16.30. Mukaan mahtuu uusia ideoijia, lisätietoja 040 5126 348/Niina Savilahti. Torstaisin tiloilla kokoontuu myös klo 17-20 nuorten omaehtoinen toimintaryhmä mangakerho HaMaKe ja parillisen viikon tiistaisin uusi nuorten oma pelikerho (K13) klo 17-20

Päivisin tiloja käyttää Haapamäen iltapäivätoiminta. Toimintaa tiloilla järjestävät lisäksi MLL-perhekahvila. Tilat on tarkoittettu lasten ja nuorten harrastekäyttöön.